Cenik ponaročil – trgovski centri

CENIK PONAROČIL


SPLOŠNA DOLOČILA

Najnižja vrednost naročila znaša 6 EUR (brez vključene poštnine). Ponaročilo se izvrši na naš elektronski naslov info@fotostudio.si. V naročilu mora biti obvezno natančno navedeno kaj stranka naroča (številko fotografije, število in velikost željenih fotografij), način plačila, geslo za dostop do zasebne galerije ter naslov na katerega pošljemo naročilo. Plačilo ponaročil je možno po predračunu ali po povzetju (prosimo sporočite ob naročilu). Pošta Slovenije vam zaračuna stroške plačila po povzetju v višini po veljavni tarifi. Stroški plačila po povzetju so 0,96 EUR po pošiljki (do vrednosti odkupnine 96,00 EUR). Pri odkupninah nad 96,00 EUR pa so stroški plačila v višini 1% od odkupnine. Strošek plačila po povzetju se lahko spremeni v skladu s cenikom Pošte Slovenije. Stroške plačila po povzetju plačate direktno dostavljalcu. Poštnina znaša 3 EUR in jo plača kupec. Pri naročilih nad 50 EUR je poštnina brezplačna.
FOTOGRAFIJE V DIGITALNI OBLIKIČe naročite vse fotografije v digitalni obliki, dobite vse fotografije, ki so objavljene v vaši zasebni galeriji, v polni ločljivosti brez našega logotipa. Vse fotografije so primerne za razvijanje. Poleg tega pa dobite tudi vse te fotografije pomanjšane in pripravljene za objavo na spletu in pošiljanje po mailu. Plačilo je možno le po predračunu. Ker želiva, da fotografije pridejo do vas čimprej, vam takoj, ko prejmeva nakazilo pripraviva povezavo, preko katere si fotografije sami prenesete z inetrneta.

CENA: 50 €

FOTOGRAFIJA NA PLATNU

Na stenah nam ponavadi visijo slike, bolj ali manj znanih umetnikov. Na sliko smo ponosni, če nam je motiv všeč ali ne. Ste pomislili, da si lahko naročite motiv, ki se ga ne boste nikoli naveličali? Motiv, ki vam vedno kadar ga uzrete pričara nasmeh na obrazu … ta motiv – vaš otrok na tem platnu je sigurno največja umetnost. Fotografija na platnu je že napeta na lesen okvir in pripravljena, da jo lahko obesite na steno.


30 cm x 45 cm ………. 45 € 40 cm x 60 cm ………. 65 €
50 cm x 70 cm ………. 90 € 70 cm x 100 cm …….. 140 €
FINE ART BOOK

Elegantna fotoknjiga velikosti 20 cm x 20 cm je v celoti natisnjena na fotopapir, kar zagotavlja izjemno obstojnost in kvaliteto fotografij. Modern design in platnice iz naravnega platna se čudovito dopolnjujeta, butična škatla pa poskrbi, da bo vaša knjiga spominov varno shranjena.


CENA:

20 strani ………. 90 €
26 strani ………. 110 €
36 strani ………. 125 €


PASPARTOU BOX

Vsekakor pravi produkt za vse tiste, ki želite nekaj posebnega. 10, 14 ali 18 fotografij v paspartoujih, zloženih v krasni leseni škatli s pokrovom iz naravnega platna. Da pa ne bodo paspartouji samo pospravljeni v škatli, čakali, da jo znova odprete je zraven priloženo leseno stojalo na katerega lahko postavite paspartouje, da bodo krasili vaše stanovanje

CENA:

10 paspartoujev ………. 90 €
14 paspartoujev ………. 110 €
18 paspartoujev ………. 125 €
Leseno stojalo ……….. 2€/kos


RAZVITE FOTOGRAFIJE RAZLIČNIH VELIKOSTI


9 cm x 13 cm ………. 3 € 10 cm x 15 cm ………. 4 €
13 cm x 18 cm ………. 6 € 15 cm x 20 cm ………. 8 €
20 cm x 30 cm ………. 12 € 30 cm x 40 cm ……… 17 €


Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

F a c e b o o k