Cenik 2015 – trgovski centri

      

Studijsko fotografiranje otrok prav v trgovskem centru se prav nič ne razlikuje od fotografiranja v pravem studiu. S seboj imava veliko ozadij ter rekvizitov s katerimi otroke animirava in s katerimi pripraviva čudovite scene.


Trudiva se po svojih najboljših močeh, da fotografiranje poteka sproščeno, da se otroci med fotografiranjem zabavajo, midva pa jih ujameva v pristnih trenutkih sreče, veselja, zabave, zamišljenosti … 🙂


Studio je primeren za otroke, vendar na željo vas, staršev, narediva tudi kakšno skupno družinsko fotografijo, saj veva, da le ta največkrat manjka v naših albumih. 🙂

Spodaj vam predstavljava vse pakete, ki jih lahko naročite pri fotografiranjih v trgovskih centrih. Če greste po strani še bolj navzdol, pa najdete tudi SPLOŠNE POGOJE POSLOVANJA.
Paketi se razlikujejo tako po vsebini, kot tudi po ceni in prepričana sva, da lahko vsakdo najde primerno kombinacijo :). Zagotavljava vam, da se potrudiva za vse enako, ne glede na to, kateri paket naročite.

OSNOVNA KOLEKCIJA


PAKET 1

To je najin najbolj osnovni paket, ki je tudi cenovno najbolj dostopen. V paketu dobite štiri različne fotografije velikosti 13 cm x 18 cm, ter zasebno galerijo, do katere lahko dostopate z geslom.

PAKET VSEBUJE

fotografiranje otroka 10-15 minut
4 fotografije velikosti 13 cm x 18 cm
zasebna galerija z največ 40 obdelanimi fotografijami
pakiranje in poštnina

CENA: 20 €


PAKET 2

Ta paket je namenjen bolj zahtevnim strankam. Šest različnih fotografij v dveh velikostih, poleg tega pa še 4 male fotografije, ki jih lahko spravite v denarnico in jih imate vedno pri sebi je čudovit spomin. Paket vsebuje 7 fotografij (šest je različih, male fotografije pa so enake eni od večjih fotografij) ter zasebno galerijo, dostopno z geslom.

PAKET VSEBUJE

fotografiranje otroka 10-15 minut
3 fotografije velikosti 10 cm x 15 cm
3 fotografije velikosti 13 cm x 18 cm
4 fotografije velikosti 3,5 cm x 4,5 cm (fotografije niso primerne za dokumente!!!)
zasebna galerija z največ 40 obdelanimi fotografijami
pakiranje in poštnina

CENA: 30 €


PAKET 3

To je paket z največ fotografijami. Ponuja vam kar 13 različnih fotografij v treh različnih velikostih. Fotografije so lahko odlično darilo babicam, ali drugim sorodnikom. Če si želite nekaj več, je ta paket vsekakor pravi za vas. Posebnost tega paketa pa je to, da si lahko sami izberete fotografije, ki jih želite imeti razvite.

PAKET VSEBUJE

fotografiranje otroka 10-15 minut
5 fotografije velikosti 10 cm x 15 cm
4 fotografije velikosti 13 cm x 18 cm
3 fotografije velikosti 15 cm x 20 cm
4 fotografije velikosti 3,5 cm x 4,5 cm (fotografije niso primerne za dokumente!!!)
zasebna galerija z največ 40 obdelanimi fotografijami
pakiranje in poštnina

CENA: 50 €


PAKET 4

Ta paket pa se od vseh ostalih razlikuje po tem, da dobite fotografije lično spravljene v zgibanki, ki jo lahko postavite v vitrino ali pospravite. V tem paketu dobte 12 različnih fotografij, od tega jih je 6 zloženih v zgibanki.

PAKET VSEBUJE

fotografiranje otroka 10-15 minut
zgibanka z 10 fotografijami velikosti 13 cm x 18 cm
2 fotografiji velikosti 10×15 cm
zasebna galerija z največ 40 obdelanimi fotografijami
pakiranje in poštnina

CENA: 60 €LUKSUZNA KOLEKCIJA


PLATNO

Na stenah nam ponavadi visijo slike, bolj ali manj znanih umetnikov. Na sliko smo ponosni, če nam je motiv všeč ali ne. Ste pomislili, da si lahko tja obesite motiv, ki se ga ne boste nikoli naveličali? Motiv, ki vam vedno kadar ga uzrete pričara nasmeh na obrazu … vašo družinsko fotografijo ali fotografijo vašega malčka natisnjeno na arhivskem platnu.

PAKET VSEBUJE

fotografiranje otroka 10-15 minut
Print na platno velikosti:
30 cm x 45 cm ………. 85 EUR
40 cm x 60 cm ………. 105 EUR
50 cm x 70 cm ………. 130 EUR
40 OBDELANIH FOTOGRAFIJ V POLNI LOČLJIVOSTI NA DVD-ju
pakiranje in poštninaPASPARTOU BOX

Vsekakor pravi produkt za vse tiste, ki želite nekaj posebnega. 10, 14 ali 18 fotografij v paspartoujih, zloženih v krasni leseni škatli s pokrovom iz naravnega platna. Da pa ne bodo paspartouji samo pospravljeni v škatli čakali, da jo znova odprete je zraven priloženo leseno stojalo na katerega lahko postavite paspartouje, da bodo krasili vaše stanovanje

PAKET VSEBUJE

fotografiranje otroka 10-15 minut
Paspartou box s:
10 fotografijami ………. 125 EUR
14 fotografijami ………. 145 EUR
18 fotografijami ………. 160 EUR
40 OBDELANIH FOTOGRAFIJ V POLNI LOČLJIVOSTI NA DVD-ju
pakiranje in poštninaSPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA


1. ČLEN

Fotografije, ki jih naročite ob fotografiranju vedno izberemo mi, razen ob naročilu paketa 3 ali 4 (2. člen). Izbranih fotografij v nobenem primeru ni mogoče zamenjati.

2. ČLEN

Pri paketih 3 in 4 si stranka sama izbere naročene fotografije. FotoSTUDIO.si mora najkasneje v roku enega tedna fotografije objaviti v zasebni galeriji in stranki na elektronski naslov, ki je napisan na naročilnici, posredovati geslo za dostop do galerije. Stranka je dolžna sporočiti FotoSTUDIO.si na elektronski naslov info@fotostudio.si svoj izbor fotografij pri:
– Paket 3: 5 fotografij 10×15 cm, 4 fotografije 13×18 cm, 3 fotografije 15×20 cm, ter 1 fotografija za 4 kom. 3,5×4,5 cm
– Paket 4: 10 fotografij 13×18 cm, ter 2 fotografiji velikosti 9 x 13 cm
najkasneje v roku 10 dni po fotografiranju. Če stranka ne sporoči svojega izbora fotografij v zgoraj določenem roku (10 dni od datuma fotografiranja) fotografije brez možnosti povrnitve stroškov ali možnosti menjave izbere FotoSTUDIO.si.

3. ČLEN

Plačilo ob fotografiranju (na dan fotografiranja) je možno le z gotovino. FotoSTUDIO.si naročene in plačane fotografije pošlje priporočeno po pošti na naslov, ki je napisan na naročilnici najkasneje v roku 21 dni. V primeru, da je stranka v tem obdobju odsotna in ne bo mogla prevzeti fotografij je s tem dolžna seznaniti FotoSTUDIO.si (dogovorimo se za datum pošiljanja). V primeru, da stranka fotografij iz kakršnega koli razloga ne prevzame in želi, da jih pošljemo ponovno, se zaračuna strošek ponovne odpreme, ki znaša 5 EUR in ga stranka plača po predračunu.

4. ČLEN

Ponaročilo se izvrši na naš elektronski naslov info@fotostudio.si. V naročilu mora biti obvezno natančno navedeno kaj stranka naroča (številko fotografije, število in velikost željenih fotografij), način plačila, geslo za dostop do zasebne galerije ter naslov na katerega pošljemo naročilo. Plačilo ponaročil je možno po predračunu ali po povzetju (prosimo sporočite ob naročilu). Pošta Slovenije vam zaračuna stroške plačila po povzetju v višini po veljavni tarifi. Stroški plačila po povzetju so 0,96 EUR po pošiljki (do vrednosti odkupnine 96,00 EUR). Pri odkupninah nad 96,00 EUR pa so stroški plačila v višini 1% od odkupnine. Strošek plačila po povzetju se lahko spremeni v skladu s cenikom Pošte Slovenije. Stroške plačila po povzetju plačate direktno dostavljalcu. Poštnina znaša 3 EUR in jo plača kupec. Pri naročilih nad 50 EUR je poštnina brezplačna.

5. ČLEN

Ob naročilu vseh fotografij v digitalni (*.jpg) obliki je plačilo možno le po predračunu. FotoSTUDIO.si v nekaj dneh po prejetju plačila pripravi fotografije, da si jih stranka sama prenese z interneta. Povezavo do mesta za prenos fotografij FotoSTUDIO.si sporoči stranki na elektronski naslov napisan na naročilnici in bo dostopen 1 teden od obvestila poslanega na elektronski naslov stranke.
ŠTEVILO FOTOGRAFIJ V DIGITALNI OBLIKI JE DOLOČENO NA NAJVEČ 40 FOTOGRAFIJ. LAHKO PA SE ŠTEVILO FOTOGRAFIJ MED DRUŽINAMI PRECEJ RAZLIKUJE GLEDE NA RAZLIČNE DEJAVNIKE, KI VPLIVAJO NA FOTOGRAFIRANJE. PRITOŽBA NA ŠTEVILO FOTOGRAFIJ NI MOŽNA V NOBENEM PRIMERU!!!

6. ČLEN

FotoSTUDIO.si si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodne najave!

7. ČLEN

Splošni pogoji poslovanja veljajo od 19.03.2015 do preklica oz. spremembe.
FotoSTUDIO.si ima pravico do sprememb ali preklica splošnih pogojev poslovanja brez predhodnega obvestila!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

F a c e b o o k