PRIPOROČAMO

POROČNI FOTOGRAF MATIC KUDER

Dva fotografa – tesno povezana med seboj,
med drugim tudi z ljubeznijo do fotografije, delujeva kot eden.
Vsak s svojim pogledom na dogajanje okoli sebe,
vendar oba profesionalna in predana svojemu
delu, ki nama omogoča, da preživljava čas
s čudovitimi ljudmi – z vami!
Ujameva trenutke, ko zasveti zunanja in notranja
lepota dveh ljubečih se src in njunih pričevalcev.
Vsaka fotografija pripoveduje del zgodbe poročnega dne
z očitnim ali razpoloženjskim sporočilom.
Pozorna na vsako podrobnost in nasmeh vas neopazno spremljava
čez dan in se v celoti posvetiva vam in vašim željam.Član fotografske organizacije

Povezave do nekaj poročnih galerij …

PLESNA ŠOLA MINIMUNDO

Plesna šola Minimundo je plesna šola najrazličnejših generacij, tako rekreativnih kot tekmovalnih skupin plesalcev. Hip hop, street in show dance, plesne urice za najmlajše, hip hop mame in jazz za starejše plesne mačke, balet, pilates, tango… Vse to pod eno streho. Skupaj z otroki ustvarjamo plesne dogodke, nastope in prave plesno gledališke predstave, tudi takšne za velike odre (Mestno gledališče ljubljansko, Kongresni trg, Festival Ljubljana, Španski borci…). Naša plesna dvorana pa je večkrat lahko tudi prijetno okolje za praznovanje rojstnega dne ali drugih dogodkov. Nahajamo se v ljubljanskih Mostah, Dvorec Sela, Zaloška 69, vhod D, Ljubljana. Pridružite se nam lahko kadarkoli, tudi sredi šolskega leta, saj res nikoli ni prepozno za ples. Vabljeni!
FRIDOLINA

Fridolina ni še ena spletna trgovina, ki ponuja elektroniko in sodobne električne igračke z velikimi zasloni ter stereozvokom.

Fridolina je spletna trgovina z mehkimi igračami in dodatki iz blaga za dom. Gre za dragocene igrače iz kvačkanega bombaža in ročno izdelanega filca. Vsak izdelek je takorekoč unikat, saj je narejen povsem individualno in ročno. Dandanes, ko so svet preplavile cenene plišaste igračke, prava redkost. Igračke in dodatki za dom so oblikovani z veliko mero okusa, občutka za dizajn, posluha za najmlajše in pristno otroško igro ter s ščepcem skandinavske preprostosti.

Z nakupom izdelkov En Gry & Sif in Anne-Claire Petit v naši spletni trgovini sodeluješ v pravični trgovini (Fair Trade) in hkrati pripomoreš k izboljšanju življenjskih razmer družin, ki izdelke izdelujejo v Nepalu in na Kitajskem.

V Fridolini bomo zmeraj pripravili kaj novega za sodoben in topel dom. Naj te zato tu in tam premaga radovednost – pa poglej, kaj sem novega pripravila.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

F a c e b o o k