Fotografije na karticah v škatlici

FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC

Najprej seveda čestitke :D!!!

In ker je nosečnost neka prelomnica v življenju je sedaj čas, da neredimo nekaj čudovitih fotografij. Še nikoli niste izgledale bolj ženstveno kot sedaj, ko ste presrečna bodoča mamica, saj je nošenje malega bitjeca v svojem trebuščku prav čarobno :). Najboljši čas za fotografiranje v nosečnosti je med 30 in 36 tednom, ko je trebušček ravno prav velik, bodoče mamice pa v tem obdobju kar sijete od sreče. Fotografiranje v objemu narave popteka popolnoma sproščeno, dobrodošli pa so seveda tudi bodoči ponosni očka in otroci, ki pričakujejo majcenega bratca oz. sestrico … ali celo oboje ;). Najine fotografije zajamejo lepoto in čudovite občutke tega posebnega obdobja v življenju.

fotografiranje cca 1,5 h
spletna galerija
vse obdelane fotografije na DVD-ju
vse obdelane fotografije pripravljene za objavo na spletu in pošiljanje po elektronski pošti
CENA: 100 EUR

*Če rezervirate fotografiranje nosečnice IN novorojenčka je cena obeh fotografiranj skupaj 190 EUR.

Doplačilo potnih stroškov za fotografiranje izven Ljubljane znaša 0.30 EUR/km (do največ 50 EUR).
FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKOV

Ljubezen, ki jo starši čutijo do svojega novorojenčka je nemogoče opisati z besedami. Obdobje, ko svoji mali štručki lahko rečemo novorojenček mine vse prahitro, poleg tega pa ga delno “zameglijo” vsa nočna hranjenja, previjanja ter posledično tudi utrujenost … in preden se dobro zaveste vaša mala štručka ni več tako zelo majhna :). Ko boste pogledali nazaj in se poizkušali spomniti njihovih majcenih prstkov, svileno mehke kože, prisrčnega zehanja in načina kako so se njihova drobcena telesca popolno prilagela vašim objemom. Ne spomnimo se dni … SPOMNIMO SE TRENUTKOV. In prav to želiva doseči … da se boste čez veliko let, ko bodo te male štručke že velike … SPOMNILI TEH TRENUTKOV!!!

Fotografiranje novorojenčkov poteka na vašem domu. Najbolj primerna starost za fotografiranje je 5-10 dni. Pripravite se, da bo fotografiranje lahko trajalo tudi do 4 ure, saj si vmes vzamemo čas za hranjenje, preoblačenje, uspavanje in karkoli potrebujete vi ali vaš malček, da vama bo udobno. Novorojenčka se fotografira brez oblačil ali oblečenega le v pleničko in hlačke, ki jo zakrivajo (hlačke priskrbimo mi). Novorojenčka se fotografira tudi z raznimi čepicami ali trakcem okoli glavice (vse dodatke prinesemo s seboj).

Poleg fotografiranja novorojenčka pa se pol ure posvetiva tudi celotni družinici. Ta del fotografiranja poteka prav tako v vašem stanovanju, le da so fotografije bolj umetniške in večinoma črno-bele. Bistvo teh fotografij je, da se na njih ujame vsa energija in čustva, ki si jih izkazujete. To je tudi razlog, zakaj so te fotografije v črno-beli tehniki. Pomembni ste le vi, izrazi na vaših obrazih in ljubezen v očeh … vse to pa so pomembne malenkosti, od katerih žive barve ne smejo odvrniti pozornosti :).

Če si želite rezervirati svoj termin za fotografiranje, nama čimprej sporočite svoj “PDP”, da se uspemo uskladiti glede termina. Najbolj primeren del dneva za fotografiranje pa je zgodaj dopoldan.

fotografiranje do 4 h
spletna galerija
20 obdelanih fotografij na DVD-ju
20 obdelanih fotografij pripravljenih za objavo na spletu in pošiljanje po elektronski pošti
CENA: 120 EUR

*Če rezervirate fotografiranje nosečnice IN novorojenčka je cena obeh fotografiranj skupaj 190 EUR.

*Doplačilo potnih stroškov za fotografiranje izven Ljubljane znaša 0.30 EUR/km (do največ 50 EUR).
FOTOGRAFIRANJE OTROK

Otroci so nepredvidljivi … kot, da tega še ne veste :). Včasih se zgodi, da so starši nejevoljni, če otrok ne sodeluje in ne gre vse po načrtih. Ampak super je to, da so prav tisti trenutki med zmedo in kaosom tako lepi in posebni. Včasih naju kdo vpraša kako nama sploh uspe narediti kakšno lepo fotografijo njihovega nadvse živahnega otroka. Odgovor je v bistvu preprost … eden od naju se trudi otrokovo pozornost pritegniti nase in s tem poskrbeti, da malček ne uide, drugi pa divje pritiska na sporžilec fotoaparata :). Torej … edina stvar, ki jo pričakujeva od staršev je, da se sprostite in uživate. Vse “težko delo” bova opravila midva. Dala bova vsa navodila, da boste v vsakem trenutku vedeti kaj početi.
Otroci se “navzamejo” vaše energije in razpoloženja. Če se boste vi zabavali in jim pokazali kako zelo jih imate radi, vam bodo to v enaki, če ne večji meri tudi vračali, to pa se bo izražalo tudi na fotografijah. Iz izkušenj dobro veva, kako pomemebna so čustva, ki jih otroci tako odkrito izražajo, zato nama je najpomembneje, da vso to otroško iskrenost ujameva v fotografije, katere boste vedno z veseljem pogledali.

Fotografiranje poteka pri vas doma. Primerna starost otroka za studijsko fotografiranje je nekje med 6 mesecem in 1 letom.

fotografiranje cca 1,5 h
spletna galerija
vse obdelane fotografije na DVD-ju
vse obdelane fotografije pripravljene za objavo na spletu in pošiljanje po elektronski pošti
CENA: 100 EUR

Doplačilo potnih stroškov za fotografiranje izven Ljubljane znaša 0.30 EUR/km (do največ 50 EUR).
DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

Kot starša dveh malih navihančkov in fotografa obenem, dobro veva kako pomembni so družinski spomini. Ena izmed najbolj pomembnih ciljev je, da na družinskih fotografijah ujameva bistvo in osebnost celotne družine kot tudi posameznikov. Fotografiranje vedno poteka v naravi in traja približno uro in pol. Oblecite se tako, da vam bo kar najbolj udobno – vsi radi nosimo kavbojke in na fotografijah izpadejo odlično. Ko izbirate oblačila imejte v misli tudi to, da se bo potrebno med fotografiranjem verjetno večkrat tudi usesti na travo, kakšno skalo … zato bele hlače verjetno niso najboljša izbira. Pozorni bodite tudi, da se barve vaših oblačil ujemajo, ni pa potrebe po tem, da bi bili oblečeni vsi enako.

fotografiranje cca 1,5 h
spletna galerija
vse obdelane fotografije na DVD-ju
vse obdelane fotografije pripravljene za objavo na spletu in pošiljanje po elektronski pošti
CENA: 100 EUR

Doplačilo potnih stroškov za fotografiranje izven Ljubljane znaša 0.30 EUR/km (do največ 50 EUR).
IZDELKI, KI JIH LAHKO NAROČITE PRI NAMA

Lepa fotografija mora biti predstavljena na način, ki jo naredi vrhunsko. Zato vam ponujava najine fotografije upodobljene v okvirjih, natisnjene na slikarskem platnu ali vstavljene v preprosto elegantnih zgibankah. Lahko pa se odločite za unikatno fotoknjigo, ki jo oblikujeva za vsakega izmad vas posebej. Ponujava pa tudi dve posebnosti. To so “fotografije na karticah” in “fotografija na steklu”. Izbira je popolnoma vaša. Da pa se boste laže odločili, vam spodaj predstavljava vsak izdelek posebej.

FOTOGRAFIJA NA STEKLU

Fotografija na steklu je najprestižnejši izdelek, ki ga je možno naročiti. Željeno fotografijo dobite natisnjeno na zadnjo stran 0,5 cm debele steklene plošče, kar ji da čudovit malce trodimenzionalen videz. Zraven seveda spadajo tudi štirje posebej za to narejeni distančni vijaki, s katerimi se fotografijo pritrdi na steno, ki jo bo krasila. Njena posebnost je tudi to, da fotografija na steni ni čisto prislonjena, temveč je zaradi posebnega načina pritrjevanja od stene umankjena priblično 2 cm.

CENA: 75 EUR

FOTOGRAFIJE NA KARTICAH

Komplet 10 fotografij velikosti 13 cm x 18 cm debeline 3mm, varno spravljenih v ročno izdelani škatlici, skupaj s CD-jem v pripadajočem ovitku.

CENA: 25 EUR
FOTO KNJIGA

Elegantna fotoknjiga velikosti 15 cm x 20 cm z 18 stranmi je v celoti natisnjena na fotopapir. Oblikovana je minimalistično. V fotoknjigi si vsaka fotografija zasluži pozornost in svojo stran, fotografije pa si seveda izberete sami. Posebnost je platnica, ki je oblikovana za vsakega posebej in jo krasi vaša družinska fotografija oz. fotografija vaših malčkov. Vsekakor odlična izbira za hranjenje spominov.

CENA: 35 EUR

FOTOGRAFIJA NA PLATNU

Na stenah nam ponavadi visijo slike, bolj ali manj znanih umetnikov. Na sliko smo ponosni, če nam je motiv všeč ali ne. Ste pomislili, da si lahko naročite motiv, ki se ga ne boste nikoli naveličali? Motiv, ki vam vedno kadar ga uzrete pričara nasmeh na obrazu … ta motiv – vaš otrok na tem platnu je sigurno največja umetnost.

Verjemite, da si z njim lahko polepšate vsak prostor. Pa naj bo to kuhinja, dnevna soba, spalnica ali pisarna.


30 cm x 45 cm ………. 37 EUR 40 cm x 60 cm ………. 48 EUR
30 cm x 50 cm ………. 40 EUR 50 cm x 70 cm ………. 58 EUR
30 cm x 60 cm ………. 44 EUR 70 cm x 100 cm ……… 95 EUR
40 cm x 40 cm ………. 37 EUR 90 cm x 120 cm …….. 140 EUR


FOTO POVEČAVE


30 cm x 45 cm ………. 15 EUR
40 cm x 60 cm ………. 23 EUR
50 cm x 70 cm ………. 27 EUR
60 cm x 80 cm ………. 30 EUR


FOTO KNJIGA

      

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

F a c e b o o k